OVER ONS

Welkom bij Meneer Frans

 

Meneer Frans siert sinds de lente van 2014 hartje Haarlem met een trendy horeca gelegenheid. Een shop-in-shop in het monumentale Van Duivenboden pand, met Sport ‘N Styles als goede buur. De inrichting eigentijds, elke ruimte anders. Een industriële mannelijke look in de serre, een binnentuin met knus terras en zonnige hippe loungeplekken én een damesachtige roze kamer met een knipoog naar de 18e eeuw, grenzend aan het Klein Heiligland.

 

Voor (door)werkend Haarlem is er de gelegenheid tot vergaderen of het reserveren van een private dinner in een chique à la Van Duivenboden ingerichte ruimte. De menukaart divers, met ontbijtgerechten, huisgemaakte taarten, salades, Flammkuchen uit de Elzas en andere hartige biologische lekkernijen. Open tijdens de reguliere winkel-openingstijden, maar ook te huur voor (besloten) partijen en feesten.

Meneer Frans is bereikbaar via de ingang van Van Duivenboden, Sport ‘N Styles en haar ‘eigen’ voordeur Klein Heiligland nr. 8. Al deze deuren geven toegang tot Meneer Frans waar manager Dieuwke Pennarts u graag vertelt waar de bijzondere naam Meneer Frans vandaan komt!

Welkom terras
Welkom terras
IMG_0065
IMG_0065
Frans-0141
Frans-0141
Frans-012
Frans-012