top of page
EXTRA ZATERDAGSE PUBQUIZ
EXTRA ZATERDAGSE PUBQUIZ

za 29 feb

|

Meneer Frans

EXTRA ZATERDAGSE PUBQUIZ

Geen plek meer voor de quiz van vrijdag 28 februari? We doen hem op zaterdag gewoon nog eens! (Bij voldoende animo, welteverstaan)

Tijd en locatie

29 feb 2020, 20:00 – 01 mrt 2020, 00:00

Meneer Frans, Klein Heiligland 8, 2011 EG Haarlem, Nederland

Inschrijvingen

Over het evenement

EXTRA ZATERDAGSE QUIZ!

De Meneer Frans Pubquiz groeit uit z'n jasje! De afgelopen edities waren ontzettend drukbezocht en we hebben flink wat mensen moeten teleurstellen omdat de quiz al weken van tevoren helemaal tjokvol gereserveerd was. Superleuk natuurlijk, maar wel jammer voor al die quizzers die daardoor misgrepen. 

Daarom gaan we deze maand eens kijken of er genoeg animo is voor een extra quiz op de zaterdag! We spelen dezelfde quiz als op vrijdag, dus alleen nieuwe deelnemers die niet al op vrijdag zijn geweest zijn welkom. Dus greep jij mis maar wil je toch komen quizzen? En kun je op zaterdag ook? Schrijf je dan in via deze pagina. Bij voldoende inschrijvingen nemen we contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

Deelname voor de quiz kost slechts €2,50 per persoon, maximaal 6  spelers per team. Inschrijven kan hier, maar ook via een mailtje naar info@meneerfrans.nl. Kom je vooraf eten? Dan is deelname gratis!! (ZIE ONDER)

Voor wie het lekker en gezellig vindt, bakken we heerlijke Black Angus Hamburgers of huisgemaakte Vega Burgers vanaf 18:00 uur. Dus wil je een hapje komen eten voorafgaand aan de quiz? Laat het ons dan even van tevoren weten.

Deel dit evenement

bottom of page