top of page

QUIZ

Benefietquiz voor de horeca
 

Hoi Quizzer!

Vind jij het leuk om met vrienden/familie/collega’s te quizzen? Doe dan mee met de  ONLINE BENEFIETQUIZ op zaterdagavond. Deze quiz speel je tegen duizenden quizteams, veilig online vanaf je eigen comfortabele bank. Door mee te doen bezorg je jezelf een leuke zaterdagavond en help je met het inschrijfgeld tegelijkertijd jouw favoriete horecazaak  om de corona-crisis door te komen.

Hoe werkt het?
Via een livestream worden er 60 vragen afgevuurd waarbij zeker 20 leuke filmpjes aan bod komen. Je kan net als bij de Meneer Frans Pubquiz spelen met jouw quizteam. Niet door bij elkaar te zitten, maar wel door met elkaar te communiceren in een groeps-app of via de telefoon.
De antwoorden stuur je in via een formulier op onze website. Na de quiz hopen we binnen een dag de eindstand van de quiz bekend te kunnen maken. De quiz wordt online gespeeld via een livestream en start om 20:00 uur.

 

Leuk! Hoe doe ik mee?
Inschrijven kan via de website van De Andere Quiz: https://www.deanderequiz.nl/benefiet-quiz/
Het café of restaurant dat je wil steunen ontvangt op maandag een overzicht met al haar ontvangen donaties van de afgelopen week. De horeca eigenaar stuurt zelf een betaalverzoek toe op het aangegeven e-mailadres, maar hier kan dus wel wat tijd overheen gaan. 

pub-Quiz-3.jpg

Verder nog iets? 
Nope! We hopen dat we je hiermee een leuke avondvulling kunnen bezorgen en dat we snel weer zelf de échte Meneer Frans Quiz kunnen organiseren in ons leuke restaurantje in Haarlem. En mocht je Meneer Frans kiezen als locatie om aan te doneren, dan zijn we je eeuwig dankbaar! We wensen jullie allemaal goede gezondheid toe en alvast heel veel quizplezier!

 

Groetjes van het team van Meneer Frans

bottom of page