FLAMMKUCHEN @ HOME

Flammkuchen van Meneer Frans bij jou thuis? Dat kan!!

Wil jij de superlekkere ​Meneer Frans Flammkuchen ook thuis hebben? Uit eigen oven? Dat kan vanaf nu! Bestel een FLAMMKUCHEN BOX en je krijgt alle ingrediënten + een handige uitleg in één handig pakket, zodat je thuis zelf heerlijke flammkuchen kunt maken.

LEKKER ALS LUNCH, BORRELHAPJE OF DINER!

Hoe werkt het?

Bestel vóór donderdag 16:00 uur* jouw pakket en ontvang het op vrijdag, zaterdag of zondag! Je kunt het pakket bij ons afhalen of we kunnen het bij je bezorgen (zie kader onderaan de pagina). Het enige wat je dan nog hoeft te doen is  de oven voorverwarmen en de ingrediënten op de flammkuchen leggen zoals in de bijgevoegde uitleg wordt beschreven. Of bewaar het in de koelkast (max 2 dagen) voor een later moment!

Wil je last minute op vrijdag, zaterdag of zondag nog flammkuchen komen afhalen? Bel ons via 023 - 3031011, dan proberen we nog een pakketje voor je klaar te zetten!

Klinkt goed! En betalen?

Dat doen we middels een Tikkie/betaalverzoek. We nemen nadat je de bestelling hebt geplaatst contact met je op om een ophaal-/bezorgmoment te kiezen. Vervolgens sturen we je het betaalverzoek.

En verder?

Hebben we ook nog heerlijke taarten, boterkoek, wijnen en speciaalbiertjes die je aan het pakket kunt toevoegen! Zo maak je de Flammkuchen Box extra feestelijk!

DIT WIL IK!!

Superleuk! Klik op de grote rode knop om een bestelling te plaatsen!

 

Alvast bedankt! En stay safe!

- X - Het team van Meneer Frans

VOORWAARDEN

BENODIGDHEDEN: een oven

AFHALEN kan op vrijdag 10 en zaterdag 11  tussen 12.00 en 17.00. Vooraf uw bestelling doorgeven is wel nodig ivm de voorbereiding van de boxen.

 

BEZORGEN doen we binnen een straal van 11 kilometer, op vrijdag en zaterdag van 12.00 en 18.00 uur. U kunt eventueel al bij de bezorginstructies van uw bestelling een tijdvak aangeven waarin u graag de bestelling zou willen ontvangen.

 

Let op: u kunt de flammkuchen ook na ontvangst in de koelkast leggen en uiterlijk 2 dagen later nog bereiden en opsmikkelen. 

 

BEZORGKOSTEN  

€4,50 (Gratis bij minimum besteding van €50,-.)

Meneer-Frans_9773.jpg